20110103
31. detsembril ütles keegi "rõõmsalt suur" ja ma ei suutnud oma pilku fokusseerida ja küsisin üle: "Kas sa just ütlesid rõõmsalt suur?" ja fokusseeritud pilgu puudumise tagajärjel ilmselt veeretasin silmi ning ta ilmselt sellest arvas, et ma olen ta väljendist väga sillas, samas kui tegelikult ma hakkasin umbes täpselt sellest hetkest seda inimest vihkama ja ütleme nii, et see oli ka õige otsus.

1. jaanuaril leidsin reklaami, kus oli kirjas TULE JA JÄÄ PIDU. See reklaam mahub väga ilusti mu sõnarubriiki, sest et kas sa mõistad kui ilus sõnade mäng tuleb? Tule peole, kus on tuli ja jää, tule ja jää. Woah

2. jaanuaril läksin duši alla ja hõõrusin silmi ja tead, et mõnikord, kui silmi väga kõvasti hõõrud, ei tule nägemine kohe tagasi? Igal juhul, seekord ta ei tulnud mitte kohe, vaid ta ei tulnudki tagasi. Mis mõttes? Ma olin paanikas ja esimene mõte, mis mu peast läbi jooksis, oli, et ma ei saa täna kinno minna. Järgmine mõte oli, et pimedatel polegi nii väga halb olla: kohas, mida sa hästi tunned, võib ilma nägemiseta hakkama saada küll, ja hakkama saada väga lõbusalt isegi. Mul oli vähemalt piisavalt lõbus. Siis ma naersin omaette natuke naljakalt mulksudes seal duši all. Kombates lõpetasin oma dušitseremoonia ning astusin vannitoast välja. Mis idioot meie peres kustutas vannitoa tule, kuuldes vee sulisemist, ma siiamaani välja selgitanud ei ole.

3. jaanuaril kukkus mu ipod äärepealt vetsupotti. Ei kommenteeri.

__________________________________________________________________________________
Lihtsalt 2. jaanuari kohta käivaks märkuseks veel, et tulekustuti on väga segadusseajav sõna.

0 comentarios:

 

Blog Template by YummyLolly.com