20100403
Okei, kiirülevaade. Sisukas sissekanne.

Kuulan Norah Jonesi, kuna "You've Ruined Me" teatud Panni pärast kummitab, samuti kuulan kuradi Maxence Cyrini, kelle saatel eile John Lennoni raamatut lugesin ja fakk, nutsin. Pede muusika, muud ei teegi kui ajab nutma. Aga nüüd hea Norah. Hea Norah. Ja Marie vaatab mu eest "Notting Hilli", kus Spike Mariet lõbustab samamoodi nagu Marie mind.

Neljapäeval tuli ära otsus 360-sse minna ja kahetsust on null ja kuigi OLEKS võinud parem olla, tuleb tunnistada, et oli mu oma teha, nii et ei kurda. Üldse mitte. Tantsimine võttis nii läbi, et läksin kella kolme paiku juba koju, TÄHENDAB Vabakale, kust mu korjas üles (kõlab rõvedamalt kui see tegelikult oli) mingi Enno, kes osutus rekkajuhist tšellomängijaks, kes mulle lahkelt oma viimased 50 krooni jagas. Nii et õhtu ei lõppenudki märjalt külmetades, vaid hoopis soojas taksos koos Enno ja nunnu naerusuise taksojuhiga. Koju jõudsin vaikselt, jõudsin magada 5 tundi, kui ema äratas üles ja teatas, et me sõidame Jägala-Joale.

"Kuidas palun?"

Jah, me sõidame tunni aja pärast Jägala-Joale. Muidugi. Sõitsime, jõudes teel sinna umbes viis korda ära eksida, edasi liigeldes olime lost umbes 50 korda. Eriti meeldiv oli avastada, et me sõidame ringe, et me tegelikult sõidame vastupidises suunas juba pool tundi, ning eriti lemmik on ju 11 kilti sõita seda teed pidi, mida oleme feilides jõudnud läbida kergelt viis korda, ja siis avastada, et söögikoht, mille nimel selle faking pika maa sõitsime, on avatud ainult kaks päeva nädalas kella kaheksast õhtul kaheni hommikul. Yeah

Ja kuigi jah, orienteerumine võiks olla paremgi, ei kurda, sest et nägime tõesti ilusaid kohti. MA EI KURDA

Laupäev, ehk siis tänane, läks töiselt, ja nagu mõned kiisud teavad, on lemmik hommikul vihma käes tööle kõndida. Ausõna! Parim tunne maailmas. Tagasi varakult ja õhtu sisustasid lauamängud, mida ma oh kuidas armastan. Ja mis sest, et ma ei võitnud vist esimest korda elus. Nii hea soe tunne.

Ma igatsen Deiskarit, kellega rääkides msn just otsustas lõbusa nalja teha ja ennast välja lülitada, ja igatsen juba kõiki neid, kellega sai neljapäeval tantsitud. Hea, Hea, HEA tunne!

Ja ei huvita, et esmaspäevaks vaja Napoleon JA Kadriorg valmis saada :) Kõik on nii ilus, niiiii ilusilusilusilus

0 comentarios:

 

Blog Template by YummyLolly.com