20100213
jobu, on nii palju asju, mis sul halvasti lähevad

Jobu, sa ei oska enam üldse blogi kirjutada. Võib ju öelda, et Twitter rikkus su ära, aga tegelikult on nii, et Twitterit hakkasid sa kirjutama alles siis, kui said aru, et blogideks mõtteid ei jätku.

Niisiis, alustuseks tegin ma praegu midagi väga lolli, midagi reaalselt kohutavat, enne asjaolusid uurimata. Aga need on vaid suhted. Kõigest suhted. Suhted, millele ma olen keskendunud kogu viimase aja, suhted, mis on mind õnnelikuks teinud, ja nüüd pakub haiglast lõbu nende rikkumine. Ma olen nii loll. Õnneks on olemas üks kindel semu (ma ikka veel ei suuda uskuda et mu niivõrd lambised unistused nagu see inimene lähevad täide?), ja temaga talveöösiti üksteise murede üle naerda ja idiootseid katseid teha on- nojah, mis tunne see on, kui unistus on juhtumas täpselt antud konkreetsel hetkel.

Nii hea on teada, et ükskõik mis ka ei juhtuks, on üks inimene olemas (sõna parimas tähenduses).

Igal juhul on olemas veel ka filmid (kuigi üllatavalt kesine valik), millest mõned hiljutivaadatud said lemmikuiks, ühte ei ütle, teine on "Magnolia" ja see kestab üle kolme tunni ja see on parim ja see on parim ja see on parim. Lihtsalt, muud midagi ei ütle, ainult seda, et kui enamuse filmi vältel on kindel tahtmine enesetappu teha, siis see on normaalne. Filmi lõpu poole ta kaob sootuks ja täiesti. Kinos ootab mind üksi "Limits of Control" ning mind ja miisut "Valentine's Day".

Oh jumal, kui palju Grey osi on arvutis tõmmatud, mis vaatamata on, ja nüüd on just see periood, kui ma vajan rämedalt Grey'd, aga kurat, aega pole.

Ma ostsin endale filmipäeviku. Kurat ja kas tõesti on mõtet küsida küsimust, kuhu raha läheb??

Lühiuudised: see pisike kuu tõotab saada suurepäraseks tulevase finantsolukorra suhtes, aga katastroofiliseks kõigil, ma tõesti usun, et kõigil muudel aladel.

Lindex avati Roccas ja "Fix You" laulab praegu ja Feist laulud enne Reminderit on äärmiselt mugavad kuulamiseks vaiksetel talvistel Õismäe tänavatel, kui su ümber on miljon inimest, kusjuures vaikus on ebareaalne.

Vaikus on ebareaalne (läkastamine ftw)

3 comentarios:

Anonymous said...

minepekki, ma just see nädal trippisin raamatupoes,ja siis tsekkisin seda filmipäevikut ja mõtlesin, et oh kui cool, see kuluks sofile täiega ära ! :) eniveis.. mõtlesin sinu peale kohe kui seda nägin ! :)

sofi said...

nii vinge, btw ma mõtlesin ka endale kohe kui seda nägin :D:D

ei tegelt nii nunnu :)
seal oli muide veel üks päevik, ma ei tea kas sa nägid, aga seal oli megapalju küsimusi, mingi, iga päev sai täita ühe küsimustiku, see tundus ka megavinge. :)

Anonymous said...

jaaa, nägin seda ka jaaa. ja siis seal oli iga päeva jaoks veel mingi eraldi tsitaat ka, aga need ei olnud mingi üldse nõmedad tsitaadid mingi shakespearilt või kelleltki vaid siuksed coolid:D

 

Blog Template by YummyLolly.com