20100207
Eile kell 22 oli hea mugav soe tunne, täna kella 14 paiku oli ka tore, natuke naerusuine. Ma ütleks, et ma olen rahul, suure r-tähega Rahul ja mu kõrvadest ujuvad välja needsamad väikesed õnnekalad, kes kunagi lendasid mu jalgades. Ma olen tahtnud seda õnnetundeblogi kirjutada juba ammu, aga seganud on mõistus, mis tegelikult ütleb selgelt: jobu, on nii palju asju, mis sul halvasti lähevad. Mis vahet on, ma arvan, et praegu ei ole loota muule kui hetkelisele õnnele, ja seda mul praeguseks jätkub. Aitäh. Inimesele koodiga 22 ja kolmele veel koodiga 14 (olen nii mysterious enda arust)

Ahah, tahtsin veel rääkida, et megameeldib see, kui mu aju teeb iseendaga bättlit. Näide. Ma vaatan filmi ja on üks hetk, kui ma mõtlen, et päris sitt film, ja mu aju loobib iseendale välja põhjused 1), 2), 3), miljon), miks see sitt film on. Ja siis ma vaatan edasi, ja tuju hakkab paranema ja ma ütlen endale vaikselt seal ajukoore all, et kuule, põhjused number 2), 15), 390) ja 1578) on ju suhteliselt lollid, mõtle uuesti. Ja siis ma mõtlen natuke ja juba ma leian 1), 2), 3), kaks miljonit) põhjust arvata, et ma esialgselt eksisin. See tunne on nii hea, umbes nagu kirjandi kirjutamine, mis tuleb spontaanselt ja vabatahtliku/juhusliku teema peale. PLUSS see on selline kirjand, kus mul on viisteist tuhat näidet, kus ei pea detaile teadma. Kas ma saaksin tavalises kirjandis muidu leida igale teemale sada näidet (filmidest) või jaa? Kas ma saan neid päriskirjandis kasutada, mäletamata tegelaste nimesid? Kurat. Selles suhtes teevad spontaansed peas toimuvad kiirkirjandid mu tuju tõesti heaks, sest et nendel lühikestel minutitel tunnen ma end kasvõi milleski natuke osava ja targana.

Veel ühest lambisest asjast rääkides olen ma nüüd segaduses sellessuhtes, et kes nüüd ikkagi rohkem süüdi on, aga ma ei taha oma otsust ikkagi muuta, sest et kui ma filmidest midagi õppinud olen, siis see on see, et sellist suhet ei tohi taastada, muidu teadagi, mida kõik selle lõppu ootavad.

SEDA EI JUHTU KURAT

0 comentarios:

 

Blog Template by YummyLolly.com