20090929
Jutuajamised kisuvad imelikuks, asjad ei aja mind naerma, ja see on imelik, kuna mul on juhuslikult parem olla kui siis kui eelmist sissekannet siia vingusin. Hommik algas ajalooga, ja kujuta ette! et Heiki ei aja mind enam naerma. Henri ajab mind naerma, kui ta ei saa aru, et peab tapjat mängima ja teeb hoopis ise surevat nägu rusikatega vehkides. Risto ajab mind naerma, kui ta küsib tulnukate kohta ja mängib surnut rätsepistes olles. Riku ajab mind naerma. Kuhu kadus Heiki lollakas sarmikus? Oh kuhu.

Prantsuse keel oli nunnu, sest et ma sain kõik oma "petit deux" parandatud ja Mandzolo oli jälle übernunnu. Enne kui ta hakkas rääkima mu jalutamisest. Mulle ei meeldi, kui ta arvab, et ma popitan, kui ma tegelikult teen kõike võimalikku, et sellest hoiduda. Enda arust juba päris kaua, aga ma parem ei hakka päevi lugema. Ann-Christiin (liiga ilus, et lihtsalt Annuks nimetada) oli kurb, nii et ma üritasin teda rõõmsamaks teha pilvi hiirteks tehes. Mul ei tulnud välja ja Madis ahistas meid veits.

Vahetunnis oli orienteerumise autasustamine. Haldi feilis sellega, et jooksis valet auhinda saama. Ma panin kavalalt tähele, et esikolmik koosnes ainult C-klassidest. Ma räägin, ma olen loodud orienteerujaks. Aga matemaatikas jään ma aina tihedamini magama. See on kuidagi kurb, kuna mul on proua Kadrist meeletult kahju. Õnneks meil on temaga vist mingitsorti arusaamine või ma ei tea. Mind ta mu unenägude nägemisel vähemalt ei sega.

Mul praegu ei ole enam aega, et lõpetada oma pajatused päevast, kus ma olen naeratanud Kristole ja Hälile ja Mariele. Mul on praegu vaja joosta. Läksin magama ja tuju on hea. Et sa lihtsalt teaksid. Kaia-Grete imaginary lilled olid väga abiks. On tuju midagi armastada. (ma ei tohi unustada oma plaanidest homme rääkida. SUURTEST plaanidest)

2 comentarios:

Brita said...

hh naljasoon on juba ammu luhtunud, ma arvan, et tal pole seda kunagi olnudki.

Triin said...

tahan ka proua kadriga sellist arusaamist:(

 

Blog Template by YummyLolly.com