20090602
Korrapäraste vaheaegadega tatistan kogu oma ümbruse täis. Eile ostsin maasikaid, mullitasin ja kõndisin oma lõbuks 4 tundi metsas. Kool on läbi, hinded on korralikud (ka üllatavad). Ma ei suuda uskuda, et 10. klass on läbi. Täna on saksa keele eksam. Tahaks mitte läbi kukkuda. Pean nüüd koristama minema.

Ilm on veider, ilm.ee-sse vaadata ei viitsi ja ega pole mõtet ka, kõik juba vinguvad, et homme tuleb vihma. Ma ei ole vihmast enam vaimustuses ja üldse kuidagi tuim olemine on. Ainult niutsun (isegi mitte südamest) suslikute ja kummutis magavate telefone närivate kiisude peale. Peaks minema pead pesema, ma vaatan peeglisse ja mõtlen millegipärast hullumaja peale. Tänane (filmi)öö oli filmiöö, vaatasin "Lions for Lambsi" ja "Mr. Brooksi". Mõlemad meeldisid. Täna meenus "Spun". Mõtlen, kas ma tahan seda uuesti vaadata. See oli nii- räme. Keerlev ja veider, tekitas nii erilise(lt rõveda) tunde. Nii tahaks emotsioone. Ma ei viitsi arvutist filme vaadata ja mp4-ks ei viitsi ka konverterida ise asju.

Elu jooksul vaadatud filmide nimekirjas on 190 filmi ja mind masendab see haigelt väike number. Elu jaoks on see liiga väike. Sõnad/numbrid elu ja 190 ei käi väga kokku.

Ei ole aega lõpuni vaadata Practice'i ja Gossipi season finaled, see-eest ostsin lõpuks ometi endale 3in1-id, sest et tekkis siin hiljuti mõte, et äkki ongi mu tuimus põhjustatud kohvi puudumisest. Väga tark mõte. Väga tark mõte.

0 comentarios:

 

Blog Template by YummyLolly.com